Pedicuresalon ”Marja de Groot”

Wie ben ik…….Mijn naam is Marja de Groot. Sinds april 2016 ben ik werkzaam Marjaals pedicure. Mijn opleiding hiervoor heb ik gevolgd bij Acuive in Amersfoort en hier met succes afgerond. Ik vind het heerlijk om met voeten bezig te zijn. Klachten te verhelpen of mensen te helpen met hun voetverzorging, omdat het ze zelf niet zo makkelijk meer afgaat. Maar ook om mensen gewoon even lekker te verwennen.

 

LIEFDE VOOR UW VOETEN

Veel te vaak vergeten we onze voeten, terwijl ze  onze aandacht en verzorging zo hard nodig hebben. De hele dag dragen ze ons en dit is de reden waarom  het zo belangrijk is, dat ze in goede conditie blijven. Met aandacht en zorg voor uw voeten, worden problemen op tijd gesignaleerd en kunnen ze goed worden behandeld.

Mochten er al problemen met uw voeten zijn, (denk hierbij aan pedicure salon 2kloven, likdoorns, ingroeiende nagels of mycosenagels) dan bent u bij mij ook aan het juiste adres.  Na het inspecteren van uw voeten, maak ik een passend behandelplan.

U krijgt bij de behandeling een lekker kopje koffie of thee. En er is alle tijd voor een rustig gesprekje.

Komt u gerust eens langs voor een kennismaking.

Of maak een afspraak, dan merkt u dat ik liefde heb voor uw voeten!!!

Met vriendelijke groet,

Marja de Groot